Новини

Mazda в Україні

Підтримка українців в Європі під час щорічного планового технічного обслуговування від Mazda
Для того щоб отримати знижку у розмірі 150 євро (без ПДВ), під час проходження будь-якого планового технічного обслуговування, потрібно звернутися до офіційного дилера** Mazda в Європі. Кампанію по підтримці поновлено до 31 жовтня 2024 року.
Ціни на оригінальні запчастини для авто Mazda попередніх поколінь знижені!
Спеціально для власників автомобілів Mazda попередніх поколінь, віком від трьох років, до 30 червня 2024 р. в офіційній мережі дилерів Mazda в Україні діють спеціальні ціни на оригінальні запасні частини та аксесуари.
Спеціальна пропозиція на Mazda СХ-5 у офіційних дилерів Mazda
Ціна стартує від 1 119 000 грн.* залежно від обраної комплектації.
Більшість офіційних автосалонів Mazda працюють
Щоб купити чи замовити новий автомобіль, обирайте найближчий до вас.
У офіційній дилерській мережі Mazda в Україні – знижка -30% на запасні частини Mazda!
! АКЦІЮ ПРОДОВЖЕНО ДО 30 ЧЕРВНЯ 2024 РОКУ !

Щоб підтримати клієнтів-власників автомобілів Mazda в Україні у цей складний час діє спеціальна знижка* -30% на запасні частини Mazda в мережі офіційних дилерів в Україні.
Як пройти ТО за кордоном
Якщо ви разом з вашою Mazda перебуваєте за межами України і настає час планового ТО, ви можете звернутися до будь-якого офіційного дилера Mazda у Європі.
Сервісні центри Mazda працюють у таких містах
За попереднім записом за телефоном
Mazda CX-5 2022 року: оновлена зовнішність та покращена шумоізоляція
Mazda представила оновлену Mazda CX-5 2022 року, яка з’явиться на європейському ринку на початку наступного року. В Україні новинка очікується наприкінці весни 2022 року.
Розпочато продажі турбованої версії Mazda6 в Україні
Офіційні дилери Mazda в Україні розпочинають продажі нової версії Mazda6 – з турбованим двигуном 2,5. Mazda6 привертає увагу своїм неповторним стилем і продуманим інтер'єром, створена, для того щоб дати відчути водіям незабутні враження від водіння.
Доступна ціна та висока якість: оновлена MAZDA CX-9 2021 року вже у продажу
Оновлений Mazda CX-9 2021 року – флагманський 7-місний кросовер вже надійшов в продаж до офіційних дилерів Mazda в Україні! Версія 2021 року отримала нову стартову комплектацію STYLE, а також додаткові опції в максимальній комплектації ТОР. Ціни на оновлений кросовер Mazda CX-9 стартують з 1 199 900 грн*.
Новорічні знижки по всій дилерській мережі Mazda!
В офіційній дилерській мережі Mazda розпочався період новорічних свят, кожен покупець Mazda CX-3, Mazda CX-5, Mazda CX-9, Mazda6 та навіть на новинки 2020 року Mazda CX-30 гарантовано отримає знижку до спеціальної ціни у 21 000 гривень. Новорічна пропозиція діє до 31 січня 2021 року на всі комплектації.
BLACK FRIDAY у всій дилерській мережі Mazda!
В офіційній дилерській мережі Mazda* розпочинається сезон грандіозних знижок! Встигніть придбати свою Mazda за спеціальними цінами із додатковою вигодою, адже до знижок, що вже діють, додається унікальна пропозиція Black Friday тільки до 30.11.2020!
Перша в Україні колаборація кіберспортивної команди і авто: HellRaisers і Mazda
У рамках проекту передбачається ряд проявів бренду MAZDA в медіа активностях киберспортивної організації – випуск спільних відеороликів, проекти з лідерами думок автомобільної і киберспортивної сфер, інтеграція в турніри.
Анонсовано ціни та розпочато прийом замовлень в Україні
01 квітня 2020 року оголошено ціни та розпочато прийом замовлень на новий кросовер у модельному ряду Mazda – ALL–NEW Mazda CX-30.
Спеціальні пропозиції на Mazda СХ-3, Mazda СХ-5 та MazdaСХ-9 лише до 4 березня 2020 року!
Лише по 04.03.2020 по всій дилерській мережі Mazda діють спеціальні цінові пропозиції на кросовери Mazda!

Кросовери Mazda створені з переконанням, що драйв має значення, водити – це не просто діставатися з одного місця в інше. Надійні, потужні та яскраві партнери для подорожей не тільки міськими джунглями, а й по трасі.
Спеціальні пропозиції на Mazda3 та Mazda6 лише до 4 березня 2020 року!
Седани Mazda – це елегантні, надійні та високотехнологічні партнери для подорожей, які забезпечують комфорт та безпеку не тільки для водія, але й для всіх пасажирів.
Розпродаж тестового парку дилерів Mazda
З мінімальним пробігом та максимальною знижкою! Mazda пропонує не пропустити нагоди та встигнути придбати автомобілі з тестових парків офіційної дилерської мережі за унікальними цінами! Кожен автомобіль проходить передпродажну підготовку кваліфікованими спеціалістами та має прозору сервісну історію.
Mazda розширює можливості: Apple CarPlay та Android Auto
Mazda пропонує підвищити рівень комфортного спілкування завдяки додаткам(1) Apple CarPlay та Android Auto, які доступні як аксесуар в офіційній дилерській мережі Мazda.
Нова Mazda3 отримала нагороду «Red Dot: Best of the best» 2019
Найвища нагорода конкурсу присуджується продуктам, дизайн визнано новаторським та далекоглядним.
Українська мова в меню бортової системи MZD-Connect та у картах навігаційної системи автомобілів Mazda
Протягом останніх двох років офіційного Дистриб’ютора автомобілів Mazda в Україні ДП «АВТО Інтернешнл» та відповідні департаменти Mazda Corporation доклали багато зусиль для вирішення цього питання.